Bas Grolleman’s Blog

Place where I put my written thoughts, though I usually just make video’s these days

Vandaag de nieuwe HCC Dagen maar eens bezocht, en zeker gezien het feit dat dit gecombineerd was met Het Multimedia Event had ik het op z’n minst wat groter verwacht.

Guitar Hero World tour nam een hele zaal in beslag, maar aangezien er alleen een vaste band stond te spelen vond ik dat nu niet het idee van een game, daar mag je immers meedoen. Een paar demounits in de ruimte had geholpen.

Dan 2 halve zaaltjes met stands, waarbij je vooral RC helicopters kon kopen of een promotie voor mobiel internet, een baan in de ICT of een netbook kon kopen. En dan natuurlijk de gebruikelijke rommel, maar de lust ontging me om daar een uur lang alle stands langs te gaan voor het pareltje in de drek, dat kan online ook, en dan krijg ik het thuisbezorgt en hoef ik niet in de rij voor de pinautomaat.

Dan was er nog een 1/2 zaal voor de HCC, nieuwe stijl, leuk idee alles samenvoegen, maar als je geen intresse hebt in fotografie, netwerken of weer die vervloekte RC helicopters kwam je bedrogen uit, als Linux gebruiker kon ik zelfs helemaal niks vinden, misschien ergens goed verstopt in een hoekje, helaas had ik m’n jachthond getrained op kernel 2.6 niet bij me.

Ik ga volgend jaar wel in duitsland kijken, misschien dat ze het daar beter doen, groter in iedergeval.