Bas Grolleman’s Blog

Place where I put my written thoughts, though I usually just make video’s these days

Binnenkort staat hij bij Makelaarsland, maar hier alvast de gegevens voor mogelijke geintreseerde.

Vraagprijs:   € 236.000

Omschrijving

Goed onderhouden eengezinswoning met zonnige tuin op het zuid-oosten. Gelegen in de wijk Kattenbroek, op loop afstand van het winkelcentrum Emiclaer. Op 4 minuten afstand rijden van de A1 en 5 minuten van de A28. In 2007 is de achterpui van de woning voorzien van openslaande tuindeuren en een glazen pui waardoor de woning veel licht binnen laat. Achterin de tuin bevind zich een grootte stenen berging (+/- 10 m2) over volle breedte van de tuin.

Indeling:

entree / hal, toilet, ruime tuingerichte woonkamer met trapkast en openslaande tuindeuren, granolwanden en open keuken met vaatwasser aan de voorzijde.

1e verd.:
Overloop met daaraan grenzend 3 in grootte variërende slaapkamers geheel voorzien van doorgelegde laminaatvloer. Badkamer in lichte kleurstelling met douche, toilet en wastafel (mogelijkheid tot plaatsen van een ligbad).

2e verd.:
Vaste trap naar open zolder etage met mogelijkheid tot realiseren van extra slaapkamer. Aansluiting voor wasmachine en droger. CV-combiketel (ATAG) geplaatst in 1999.

Algemeen:
Hardhouten kozijnen.
Geheel voorzien van dubbelglas.
Schilderwerk aan de buitenkant van de woning is uit 2008.
Alle deuren sluiten d.m.v. gecertificeerd sloten systeem met gelijksluitende cilinders.
Stenen berging over de volle tuinbreedte voorzien van stromend water en elektra. Achterom bereikbaar via poort en dubbele deur in de berging.

-Bouwjaar 1992
-Vloer oppervlakte ca. 115m2
-Totale perceelsgrootte bedraagt 129m2.
-Onder de zwevend gelegde laminaat vloer op de begane grond ligt een plavuizen vloer in lichte kleurstelling voorzien van vloerverwarming.

Gordijnen, jaloezieën en luxaflex blijven achter in de woning.
Zonnescherm wordt ter overname aangeboden.

Aanvaarding in overleg.