Bas Grolleman’s Blog

Place where I put my written thoughts, though I usually just make video’s these days

Goed, gisteren een dik pak bezorgt gekregen, Wii Fit. Eerst Xam op bed, en daarna die plank maar eens aansluiten op de wii. Papa en mama maar eens sporten voor de tv.

Dit was dus de 2e keer dat ik de volgende dag lichte spierpijn had van een spel op de wii, wat dat betreft doet de console volgens mij meer voor de sport dan alle MC Donalds feelgood reclames bij elkaar.

De ski spelletjes vind ik tot nu toe het leukst, en ik wacht dan ook met smart op de eerste Wii Snowboard game die met deze gadget gemaakt gaat worden. Daarnaast is het lekker dat hij elke dag je score bijhoud, dat motiveerd in iedergeval om elke dag even te sporten.

Anouk en Maurits hebben hem ook gekocht, ondanks gebrek aan Wii wat hopelijk vandaag wordt opgelost. Jammer dat je niet zoals   met brain academy je scores heen en weer kan sturen, maar goed, ik was toch al teveel tijd kwijt aan de ghost races van Mario Kart.