Bas Grolleman’s Blog

Place where I put my written thoughts, though I usually just make video’s these days

Vandaag geen foto’s, ik ben aan het werk. Kan niet slapen omdat er teveel blijft liggen, tja, dat gebeurd. Uiteindelijk besloten op te staan en alles is nu af, iedereen op de hoogte, rekeningen betaald en dergelijke.

Toch nog wat te melden, de TomTom is niks waard in Tampa, ja, ik kom wel ergens, maar het lijkt wel of ze alles links en rechts verplaatst hebben want de TomTom denkt frequent dat ik ergens kan afslaan terwijl ik op een fly-over zit 10 meter boven de grond, of dat ik gezellig aan het off-roaden ben.

Ach, morgen naar Bush Garden, daar heb ik hem niet echt nodig.

Oh, en vandaag perongeluk door rood gereden, ik snap dat afslaan hier nog niet helemaal, de ene keer moet je wel stoppen de andere keer niet, gelukkig gaf meneer de agent me alleen een waarschuwing. We hebben maar niet om een foto gevraagt. 🙂