Bas Grolleman’s Blog

Place where I put my written thoughts, though I usually just make video’s these days

Nieuw thema gekozen

Aangezien ik steeds meer informatie in de zijbalk wil stoppen begon het een beetje te ver naar beneden door te steken, om dat tegen te gaan heb ik gekozen voor een 3-column thema. De wat minder belangrijke dingen zoals m’n bookmarks en twitter staan nu verder naar rechts. Uit het zicht voor mensen met een lage resolutie en in beeld voor mensen met een hoge.

Moshi klokje binnen

Gadgetgek als ik ben heb ik de Moshi Clock besteld, een alarm dat je volledig met je stem bediend. Wel even wennen bij het wakker worden, want om hem uit te schakelen moet je dus “Turn off the Alarm” zeggen. Goed, tegen de tijd dat je dat lukt ben je wel wakker natuurlijk. 🙂

http://www.moshilifestyle.com

Twitter

Ik probeer twitter weer een beetje op te pakken, het is een goed idee, alleen moet je wel vrienden hebben die er gebruik van maken. Ik heb het wel eens proberen te pitchen binnen mijn vriendenclub, maar daar kwam het niet echt van de grond.