Bas Grolleman’s Blog

Place where I put my written thoughts, though I usually just make video’s these days

Ik heb vorig jaar de 24-vorm een tijdje gedaan, en ben er toen mee gestopt omdat ik er niet de tijd voor vrij kon maken.

Dat gebrek aan tijd is niet veranderd, maar de prioriteiten liggen nu anders, vooral omdat ik merk dat ik in een week van alleen maar achter computers zitten ik de Taijiquan sessies toch wel mis.

Nadat ik even op de site van Hans ben wezen kijken viel mijn oog op de 8-vorm, die heeft als groot voordeel dat je op dezelfde plek blijft staan, bij het oefenen van de 24-vorm was dat een grote irritatie van me, ik kwam telkens dingen in m’n woning tegen, de bank, de tafel en om nu op straat te gaan staan om 5 uur ‘s ochtends. 🙂

Hier in iedergeval een goede demonstratievideo