Bas Grolleman’s Blog

Place where I put my written thoughts, though I usually just make video’s these days

Whooho, First Post! 🙂

Gaat geweldig hier, we zijn bereikbaar op +1 (407) 408 3124, mits er een zendmast in de buurt is.

(ivm de lengte gebruik ik “klik for more”)

imgp2172_thumb1.jpgDe Vlucht
Dat ging nog best goed dat vliegen, blijft natuurlijk best lang, maar het meest vervelend was eigenlijk vooral het wachten voor vertrek (vertraging) en na landing (doane). Maar tijdens de vlucht was Xam best lief, lekker filmpjes kijken op de IPOD en af en toe op en neer door het vliegtuig wandelen. Maar je moet hem wel constant bezig houden, dus Maaike en ik waren blij dat we af en toe konden wisselen van plek zodat de ander eens rustig een filmpje kon kijken.

imgp2178_thumb.jpgDe aankomst
Mijn god, dat duurt lang bij de duane, wij hadden natuurlijk het broekie te pakken, die moest echt alles nalopen en checken. Ach, het valt wel te overleven, maar met een jankend kind op je schouder is het al snel een heel stuk minder leuk. Toen dat eenmaal voorbij was en we met de monorail in het centrale gedeelte aankwamen kwam Maaike erachter dat haar telefoon weg was. Een lekker begin en flink wat vakantiestress. Uiteindelijk bleek alles gelukkig vlak bij elkaar te zitten en hadden we in no time de auto. Je krijgt natuurlijk wel de standaard sales pitch erbij, of ik geen groter model ik wou. imgp2175_thumb.jpgTja, daar sta je dan als gozer, je wilt wel, maar Maaike was niet bepaald in de mood om dat te gaan overleggen dus ik koos de rustigere optie, wat ik besteld had graag, niks meer.

Dankzij TomTom hebben we gelukkig niet veel hoeven zoeken, we zijn alleen wel over de tolweg gegaan, geen probleem leek me, totdat je erachter komt dat je alleen contant kan betalen. Dus 2 tolweg boetes ( meer waarschuwingen ) en het krijgen van 50 cent bij iemand die achter ons stond later kwamen we aan bij Palm Springs Resort.

imgp2180_thumb.jpgOnze plek ver weg
Goed, uiteindelijk onze stek gevonden, het is best flink van binnen, 3 badkamers, 4 TV’s, Xam ligt in een tweepersoonsbed. Alles is erg breed en ruim, en dat bevalt uitstekend. En dan de koelkast, jezus wat een ding. Maar toen we aankwamen gaven we maar om een ding en dat was een bed, na een onrustige nacht waarin we allemaal wat van slag waren zijn we de volgende dag maar eens boodschappen gaan doen, naar de Wal-Mart.

imgp2181_thumb.jpgDus dan kom je aan bij de Wal-Mart en dan realiseer je dat het niet zo groot is als je dacht, maar nog altijd enorm. Xam vond dat heerlijk, lekker rennen door de winkel, maar dit was voor het eerst dat meneer als gevolg daarvan ook gewoon bekaf was. Ach, dat is al een pluspunt.

Nadeel van z’n grote winkel is dat je blijft zoeken, want je kan alles krijgen. Nadat ik 5 minuten lang Rock Band geknuffeld had (helaas geen opstelling, maar de doos was ook goed) trok Maaike me er vanaf om de rest van de winkel te bekijken. En dan valt direct op waarom je z’n grote koelkast nodig hebt, de verpakkingen zijn ook allemaal groot. 3 Liter kannen appelsap bv, of 24 blikjes cola ipv 6 zoals bij ons. Helaas geen grote potten Ben en Jerry, maar wel de bekende potten en voor 2,50 dollar. Dat is leuk totdat je ziet wat een paar plakjes kaas kosten, doe mij dan maar de kaas goedkoop ipv de Ben en Jerry’s.

Goed, hier hou ik het op, morgen heb ik hopelijk meer tijd om alles wat mooier en korter op te schrijven, maar ik moest vandaag ook de telefoon activeren en wat online dingen regelen. Helaas, vakantie of niet, eigen bedrijf gaat altijd door.

Vandaag gaan we trouwens naar Disney, eens kijken hoe Maaike daarop reageerd.