Bas Grolleman’s Blog

Place where I put my written thoughts, though I usually just make video’s these days

Hallo allemaal,

Nu is het mijn beurt om een stukje te schrijven over onze belevingen in Florida.

Onze reis hierheen ging niet helemaal over rozen gezien de lange wachttijd bij de Amerikaanse Douane. De vraag of we Drugs, fruit, kaas, grote hoeveelheden cash geld enz. bij ons hadden is me wel 4x gesteld op 4 verschillende plaatsen door 4 verschillende mensen. (better safe than sorry !) en alle keren weer met nee kunnen beantwoorden. Alsof er na de 1e keer daar nog wat aan veranderd had kunnen worden! Maarja, zo gaat dat blijkbaar hier.

We kwamen dankzij de TOMTOM rond 21:00 uur lokale tijd aan bij het park (anders had het waarschijnlijk wel een dik uur en een echtelijke ruzie langer geduurd), het tijdsverschil met Nederland is 6 uur dus voor ons was het eigenlijk al 3 uur ‘s nachts. Xam had praktisch niet geslapen in het vliegtuig dus die viel gelijk als een blok in slaap. Wij zijn ook maar onder de wol gekropen want ook wij konden wel wat slaap gebruiken na deze slopende reis.

We staan rond 5 uur op en we gaan rond 20:30 naar bed (xam uitgezonderd want die gaat eerder) dit omdat er ‘s avond toch niet veel te doen valt en we met z’n drietjes op een kamer slapen als in motels en hotels verblijven.

 

Het huis in Regal Palms Resort was echt van alle gemakken voorzien. Elke kamer is voorzien van een eigen badkamer en Xam sliep in z’n eigen King size bed. Wat op een bepaald moment toch niet groot genoeg bleek te zijn aangezien we de laatste ochtend hem op de vloer naast het bed vonden slapen!

 

Oh even tussen door…. de Walmart in de buurt van Orlando heeft het vloeroppervlak van begane grond de Ikea in Amersfoort! BIZAR groot en ze hebben bijna alles !!!!! Het was trouwens heerlijk rustig om 7 uur ‘s ochtend, maar het had net zo goed 3 uur in de nacht kunnen zijn want deze keten is 24/7 open !